Bulvár

A hátán vitte a lezárt biciklit

A hátán vitte a lezárt biciklit

2009. szeptember 30., szerda
A hátán vitte a lezárt biciklit

Lakossági bejelentés alapján fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy 54 éves szegedi férfit tegnap délelőtt, miután eltulajdonított egy kerékpárt a Batthyány utcából - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A bejelentést követően helyszínre irányított járőrök a Móra utcán figyeltek fel egy férfira, aki a hátán vitt egy bordó biciklit. A rendőrök intézkedés alá vonták a tolvajt, aki elismerte, hogy a kétkerekű bűncselekményből származik. Mivel látta, hogy csak a hátsó kereke van lezárva, felvette és elindult vele. Úgy gondolta, hogy keres egy ismerőst, aki azt megveszi tőle. Kihallgatását követően a gyanúsítottat a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, várhatóan napokon belül bíróság elé állhat - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.