Bulvár

Szabadnapos rendőrök fogták el a körözött férfit

Szabadnapos rendőrök fogták el a körözött férfit

2009. augusztus 24., hétfő
Szabadnapos rendőrök fogták el a körözött férfit

1 év 4 hónap börtönbüntetést szabott ki jogerősen a bíróság az ellen a férfi ellen, akit a hétvége folyamán fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársai – közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A szabadnapos rendőrök a Csongrádi sugárúton haladtak autójukkal, amikor egy trolibusz megállóban megpillantották a 30 éves férfit. Mivel tudták, hogy a bíróság vele szemben elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért követni kezdték. A terhelt elfogását azért rendelte el a bíróság, mivel nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését. Nem sokkal később leszállt a járatról, majd bement egy kisboltba. Mivel a rendőrök tudták, hogy szökésétől kell tartani, ezért amikor kilépett az üzletből azonnal elfogták, majd az előállításhoz egyenruhás kollegáiktól kértek segítséget. A férfit ezt követően átadták a büntetésvégrehajtási intézetnek, ahol megkezdte lopás miatt rá kiszabott börtönbüntetésének letöltését – tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.