Bulvár

Halálos baleset Kiszombornál

Halálos baleset Kiszombornál

2009. augusztus 11., kedd
Halálos baleset Kiszombornál

Halálos baleset történt kedden délben a Kiszombori Határátkelőhely felé vezető úton – közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség adata szerint egy német rendszámú Volkswagen Passat személygépkocsi – melyet egy német férfi vezetett – haladt a határátkelőhely irányából a körforgalom felé. A kiszombori bekötőúton egy Citroen kistehergépkocsi közeledett ezen út felé, és úgy hajtott fel rá, hogy nem adott elsőbbséget a Passatnak, minek következtében a két jármű ütközött. Mindkét autó árokba borult. A baleset során a Citroen utasa - egy idős hölgy - olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A jármű vezetője súlyos, míg a Passat sofőrje 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat terelik. A határátkelőhelyet Kiszomboron keresztül meg lehet közelíteni – tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.