Bulvár

Cserbenhagyásos gázolás Újszegeden

Cserbenhagyásos gázolás Újszegeden

2009. augusztus 14., péntek
Cserbenhagyásos gázolás Újszegeden

Gyalogátkelőhelyen több személyt is elsodort, majd járművével segítségnyújtás nélkül elhajtott egy sofőr csütörtökön este Újszegeden - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A Mitsubishi gépkocsi a Temesvári körúton haladt az esti órákban. A Fő fasori kereszteződésnél adataink szerint a tilos jelzés ellenére haladt tovább, mely során elütött a gyalogátkelőhelyen áthaladó három személyt, köztük egy babakocsiban tolt 1 éves kislányt is. A babakocsit elsodorta, a kislány abból kiesett. Őt súlyos sérülésekkel szállította el a mentő. Édesanyja, valamint édesapja könnyebben sérült. Bár a gépkocsivezető a baleset után megállt és kiszállt, ám miután közölték vele, hogy rendőrt hívnak, visszaült a kocsiba, és továbbhajtott. A gépkocsi típusát és rendszámát azonban meg tudták jegyezni, így a rendőrségen rövid időn belül sikerült beazonosítani a jármű tulajdonosát is. Ekkor derült ki, hogy a gépkocsit nem ő, hanem egyik ismerőse vezethette, akinek azért adta oda az autót, hogy műszaki vizsgára készítse azt fel. Időközben a késő este folyamán a híd lábánál megtalálták a járőrök a gépkocsit is, azonban a sofőr már nem volt ott. A rendőrség jelenleg is keresi a férfit. Az ügyben a segítségnyújtás elmulasztása mellett közúti baleset gondatlan okozása, valamint jármű önkényes elvételének gyanúja alapján is indított a Szegedi Rendőrkapitányság eljárást - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.