Bulvár

III. Utazási Börze: Jól jár, aki most foglal

III. Utazási Börze: Jól jár, aki most foglal

2009. március 3., kedd
III. Utazási Börze: Jól jár, aki most foglal

Március 7-én, szombaton, a Mars téri „U" pavilonban 10 órakor nyílik meg a III.

Utazási Börze" - Utazás és Szabadidő Szakkiállítás, amelyre mintegy 65 hazai és külföldi kiállítót várnak a szervezők.

A Majoros International Kft. ügyvezetője,

Majorosné Farkas Ágnes

tartott attól, hogy a válság miatt sokan lemondják a részvételt, de szerencsére ez nem következett be. A kiállításon 14 szegedi iroda mutatkozik be, a budapesti utazási irodákon kívül pedig itt lesznek a dél-dunántúli, észak-magyarországi, balatoni, debreceni, soproni, tisza-tói utakat, kirándulásokat népszerűsítő turisztikai cégek is. Az idén először találkozhatunk azzal a szegedi irodával, amely pilótaképzést, légi fotózást, magáncélú repüléseket kínál, valamint tengeri és balatoni kajaktúrákat, búvár szafarikat. A külföldiek közül bemutatkozik egy székelyudvarhelyi utazási iroda, továbbá még egy romániai cég, mely az egész országra kiterjedő turisztikai kínálattal rukkol elő. Az eurorégió keretében itt lesznek a vajdaságiak is, 6-8 település kínálatát ismerhetjük meg. Lesz meggy- és birsalmapálinka-kóstolással, kecskesajttal, borkóstolóval egybekötött gasztroutazás is, és természetesen rengeteg vásári akció, előfoglalási kedvezmény. Az egyetlen gond, hogy a szakemberek sem tudják megjósolni, hogyan alakul majd a nyáron az euró és a forint árfolyama, ezért, aki most foglalja le utazását, aznapi áron, kedvezményesen számlázzák neki az utat. A kiállítás fő támogatója a Pulz utcai Feeling Center szépségszalon, Wellness és Spa központ, amely önállóan is jelen lesz a börzén.

A kétnaposra tervezett kiállításon a Százszorszép Gyermekház játszóházat rendez be a legkisebbek számára, hogy ők se unatkozzanak. Nyilván nem is fognak, hiszen az első nap fellép a vajdasági Utasi Árpi, a Csillag Születik győztese, aki nemcsak mesemondóként mutatkozik be, hanem a közönségtalálkozó során beszélgetni, ismerkedni is lehet vele. A börze szombaton és vasárnap 10-18 óráig látogatható. A diák- és nyugdíjas belépő 200 forint, a felnőtteké pedig 300 forintba kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.