Bulvár

Szegeden fogták el a békéscsabai boltos megkéselőjét

Szegeden fogták el a békéscsabai boltos megkéselőjét

2008. november 7., péntek
Szegeden fogták el a békéscsabai boltos megkéselőjét

Szegeden fogták el a Békés megyei nyomozók azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy október közepén, Békéscsabán megkéselt egy bolti eladót - közölte pénteken a Békés Megyei Rendőr-főkaptányság bűnügyi igazgatója az MTI-vel.

Kis Péter

elmondta: október 16-án kora délután a gyanúsított rablási szándékkal ment be az üzletbe és rátámadt a dolgozóra. Több alkalommal megszúrta, megvágta, a helyszínről azonban üres kézzel menekült el. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A bűnügyi igazgató hozzátette: csütörtökön a nyomozók Csongrád megyei lakásán fogták el a harmincegy éves férfit, aki korábban békéscsabai lakos volt. Az elkövető kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy kilátástalan anyagi körülményei motiválták. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésének körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja. A gyanúsítottat őrizetbe vették és indítványozták a Békés Megyei Főügyészségen előzetes letartóztatását. A férfit nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.