Sport

Ádám Martin távozik az Ulszantól?

Ádám Martin távozik az Ulszantól?

2024. július 2., kedd
Fotó: Shaun Botterill
Ádám Martin távozik az Ulszantól?

A Korean Football News értesülései szerint a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban (K1 League) címvédő Ulszan HD felbontotta a 24-szeres magyar válogatott támadó, Ádám Martin szerződését.

Germany v Hungary: Group A - UEFA EURO 2024
Fotó: Shaun Botterill. 

 

Mint az oldal fogalmaz, az Ulszan felbontotta Ádám Martin szerződését, a csapat keretében a 24 éves brazil csatár, Yago Cariello váltja, aki a portugál Portimoensétől szerepelt kölcsönben a szintén dél-koreai Gangwon FC-ben.

 

Ádám Martin 2022 nyarán, az NB I gólkirályaként döntött úgy, hogy légiósnak áll és lett az Ulszan játékosa, melynek színeiben 67 mérkőzésen 24 gólig és kilenc gólpasszig jutott, s mindkét idényében megnyerte a bajnokságot a csapattal.

Az MTI érdeklődésére Ádám Martin menedzsmentje azt mondta, hogy a hír nem igaz, továbbra is az Ulszan csapatához tartozik a játékos.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.