Sport

A magyar válogatott szállása a harmadik legdrágább az Eb-n (videó)

A magyar válogatott szállása a harmadik legdrágább az Eb-n (videó)

2024. június 13., csütörtök
A magyar válogatott szállása a harmadik legdrágább az Eb-n (videó)

Meglepő információt osztott meg ma az Allgäuer Zeitung, az az újság, amely az Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott szálláshelyének otthont adó Allgäu régió lapja. Marco Rossi csapata a weileri Hotel Tannenhof falai közé kvártélyozta be magát, ahol lakosztályonként naponta 890 eurót kell fizetni. A teljes Eb-mezőnyt nézve ez a harmadik legdrágább hotel, de azt is mondhatjuk, hogy a második, ha fél euró differenciától nagyvonalúan eltekintünk - írja a Magyar Nemzet.

Fotó: Facebook/Hotel Tannenhof Sport & Spa


Az Allgäuer Zeitung cikkéből megtudhatjuk, hogy a lap az Urlaubstracker.de utazási portálra hivatkozik. Eszerint az Eb-re kijutott huszonnégy válogatott közül az osztrákok választották a legfényűzőbb szállást, az ő hoteljükben 1262 eurót kell fizetni egy lakosztályért. A második helyre a spanyolok kerültek, náluk 890,5 euróba kerül az éjszaka, de gyakorlatilag ugyanennyit számláznak a magyar válogatott hoteljében is, a Hotel Tannenhofban is, 890 eurót.


A teljes lista itt tekinthető meg.

A magyar csapat szállása:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.