Sport

Érzelmes búcsúlevelet írt Bombac, aki végtelenül hálás a szegediek szeretetéért

Érzelmes búcsúlevelet írt Bombac, aki végtelenül hálás a szegediek szeretetéért

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 30., csütörtök
Érzelmes búcsúlevelet írt Bombac, aki végtelenül hálás a szegediek szeretetéért

Szeptember vége óta készülök megírni ezt a búcsúlevelet, de úgy érzem még most sem állok készen rá. Elérkezett azonban a búcsú ideje - írta Facebook oldalán a szlovén irányító.

Tegnap nem tudta játékával segíteni a csapatot.

 

Ahogy ülök itt és próbálom megfogalmazni a gondolataimat, hatalmas érzelmi hullámok kerítenek hatalmukba, hiszen a mai nappal életem egy jelentős, és szép fejezete véget ér. Nyolc rendkívüli év után, mely során a klubot képviselhettem, nehéz szívvel mondok búcsút tőletek, akik végig kísértetek az utamon

- kezdte levelét Dean Bombac, aki úgy folytatta, hogy

sosem felejtem el az első napot, amikor 2014 júniusában Szegedre érkeztem a feleségemmel és lányommal, milyen szeretettel fogadott Iván, és ahogy klubból is mindenki tárt karokkal várt bennünket. Mindig emlékezni fogok az első sétánkra a belvárosban, és amikor először léptem pályára a Sportcsarnokban, ahol találkozhattam a világ legszenvedélyesebb és leghűségesebb szurkolóival. Az ő megingathatatlan támogatásuk velem volt a karrierem csúcs- és mély pontjain egyaránt. Az énekük, éljenzéseik és jelenlétük a lelátón folyamatosan táplálta a lelkemet és elszántságomat. Mindig számíthattam rájuk, hogy felemelnek, amikor a legnagyobb szükségem volt rá.

Hangsúlyozta a szlovén, hogy

végtelen hálás vagyok azért a szeretetért, bátorításért és támogatásért, amit az évek során tanúsítottatok. Bámulatra méltó az elhivatottságotok a csapat, és minden játékos iránt. Ez az összetartozás adta nekem az otthon érzését. Sosem titkoltam, hogy mennyire szeretem ezt a klubot, a várost és az itt élő embereket. Szegedet a második otthonomnak tekintem, tekintjük az egész családommal, ezért örökké hálás leszek, még ha lassan költöznünk is kell, de a szívem egy darabját itt hagyom, és ez örökre így marad.

A szegedi szurkolók stílszerűen elbúcsúztatták távozó játékosaikat.

 

Leírta, amit már mind tudtunk, hogy a pályafutása egy új fejezetébe lép, azonban kiemelte: 

de tudnotok kell, hogy az együtt töltött idő emlékeit örökké szívembe zárom, bárhova is sodorjon az élet. Ez a kialakult kötelék közöttünk túlmutat az Aréna határain, ez egy kölcsönös tiszteletre, szenvedélyre és a játék iránti szeretetre épülő kapcsolat, melyet soha senki nem lesz képes megtörni.

Hozzátette: "Szeretném kifejezni legmélyebb hálámat mindannyiótoknak, a megingathatatlan támogatásért, szurkolásért és odaadásért. Az elmúlt pár napban mióta sérülést szenvedtem Veszprémben, még intenzívebben érezhettem a szereteteteket és támogatásotokat."

Nehéz szavakkal teljes mértékben megragadni és kifejezni, milyen hatással is voltatok az életemre, meleg szívvel gondolok ezekre a pillanatokra. Köszönöm, hogy szél voltatok a szárnyaim alatt, hogy hittetek bennem, mellettem álltatok! Szívből jövő köszönettel kívánom nektek a legjobbakat!

- zárta levelét Dean Bombac.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.