Sport

Bemutatták a magyar válogatott új mezeit (videó)

Bemutatták a magyar válogatott új mezeit (videó)

2024. március 14., csütörtök
Bemutatták a magyar válogatott új mezeit (videó)

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos felületein mutatta be a válogatott új mezeit, és számolt be róla, hogy azok hamarosan megvásárolhatók.

Fotó: MLSZ

 

Az új szereléseket két berlini légiósunk, az élvonalbeli Uniont erősítő Schäfer András és a másodosztályú Herthában játszó válogatott újonc, Dárdai Márton mutatta be. A tiszta meggypiros hazai szerelés nem változott jelentősen, egy sötétzöld csíkot kapott mindkét oldalon, ellenben az idegenbeli mezen már nincs rajta a piros-fehér-zöld zászló/minta.

Az Adidas a közleményében azt írta: a legújabb mez tervét az az elv vezérelte, hogy minden magyart egyesítsen, bárhol is legyenek a világon.

Magyarország hazai mezét a nemzeti lobogó színei és a válogatott címerének mintái ihlették, amelyet büszkén viselhetnek a játékosok és a szurkolók is a szívük felett

 – írták.

Az új mezeket a magyar labdarúgó-válogatott tagjai először március 22-én, a Törökország elleni felkészülési mérkőzésen, majd négy nappal később a Koszovó elleni találkozón viselik. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.