Sport

Hivatalos: Szalai Attila Sallai Roland csapattársa lesz

Hivatalos: Szalai Attila Sallai Roland csapattársa lesz

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 21., vasárnap
Hivatalos: Szalai Attila Sallai Roland csapattársa lesz

A Hoffenheim nyárig kölcsönadta magyar válogatott labdarúgóját, Szalai Attilát a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburgnak.

Fotó: scfreiburg.com

 

A német klub a honlapján erősítette meg vasárnap délelőtt a magyar válogatott játékos szerződtetését, egy fotóval és a "Herzlich Willkommen in Freiburg, Attila!" (Isten hozott Freiburgban, Attila) kiírással üdvözölték.

A két csapat szombaton egymással játszott a bajnokság 21. fordulójában, és a Freiburg Sallai győztes góljával 3-2-re diadalmaskodott.

A 41-szeres válogatott Szalai tavaly nyáron 14 millió euróért igazolt Hoffenheimbe, ahol 2027 júliusáig szól a szerződése, de nem tudott magának állandó játéklehetőséget kiharcolni. Négy Bundesliga és egy Német Kupa-találkozón mindössze 333 játékpercet gyűjtött össze.

Jó megoldást találtunk a jelenlegi helyzetre

 - jelentette ki Klemens Hartenbach, a Freiburg sportigazgatója. "Attila rendelkezik nemzetközi tapasztalattal, és azonnal a segítségünkre lehet" - utalt arra, hogy sérülés, illetve eltiltás miatt hiányosságaik vannak a védősorban.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.