Sport

Csurgói győzelmével hozta a kötelezőt a Pick Szeged

Csurgói győzelmével hozta a kötelezőt a Pick Szeged

2023. október 15., vasárnap
Csurgói győzelmével hozta a kötelezőt a Pick Szeged

Két hazai góllal indult a találkozó, de ez egyáltalán nem hozta zavarba a szegedieket, akik gyorsan javukra is fordították a találkozó állását. Az első félidőben többször is egyenlíteni tudott a Csurgó, nem igazán tudott elszakadni ellenfelétől a Pick. Sőt, 11-10-re még a csurgói gárda is vezetett, a mérkőzésen másodszor. Ekkor jött a fordulat, egy 6 gólos szériával zártak a Kékek, így 5 gólos előnnyel vonulhattak a szünetre.

Félidőben: Csurgó - Pick Szeged 11-16.

A második játékrészben igazi profi munkát végzett a Szeged, rutinosan menedzselte előnyét, 4 gólnál közelebb egyszer sem engedte ellenfelét. Az olló a találkozó végére nyílt ki a legjobban, ekkor volt a legnagyobb szakadék a két csapat között. A végére elmondható, hogy az elvártaknak megfelelően magabiztos sikert arattak a szegediek.

Végeredmény: Csurgó - Pick Szeged 24-31.

A következő két mérkőzés a Bajnokok Ligájában következik a szegedi csapatnak, az ellenfelek a Kielce és a Zagreb lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.