Sport

Itt a lehetőség a javításra

Itt a lehetőség a javításra

2023. szeptember 2., szombat
Itt a lehetőség a javításra

Az előző fordulóban meglepetésre kikapott hazai környezetben a Szeged-Csanád GA a Csákvár csapata ellen. A hosszabb szünet után, ez az utolsó lehetőség a javításra, a dolgok egyenesbe hozására.

Ami viszont nem lesz könnyű, mert az ellenfél az igencsak jó formában lévő, a tabellán harmadik helyen tanyázó Kozármisleny lesz. A Baranya vármegyeiek legyőzték a Honvédot, a Haladást, a Soroksárt és a Budafokot is.

Nem a legjobb pillanatban jön ez a mérkőzés, főleg azok után, ahogyan a Csákvár ellen játszottunk. A héten volt egy hosszú megbeszélésünk, ahol feltártuk a problémák forrását. Néha előfordul, hogy rosszul játszunk, ilyenkor a legfontosabb, hogy megtanuljuk a leckét. Továbbra is hiszek a játékosaimban, remélem, tanultak a legutóbbi vereségből. Minden ellenféllel szemben agresszív és kemény védekezéssel, kompaktan és gyors támadásokat vezetve kell futballoznunk. Ez alól nem kivétel a kozármislenyi mérkőzés sem. Nem lesz egyszerű, hiszen minden csapat extra motivációval lép pályára ellenünk. Ugyanakkor nem fordulhat elő, hogy az ellenfelünk motiváltabb legyen, mint mi. Nagy akarással, teljes odaadással és maximális koncentrációval kell játszanunk vasárnap. Hiszek a játékosaimban és bízom a jó eredményben

mondta Alekszandar Sztevanovics, szegedi vezetőedző.

Vasárnap 17 órakor kezdődik a találkozó Kozármislenyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.