Sport

Meglepetések Ádám Martin életében

Meglepetések Ádám Martin életében

2023. augusztus 22., kedd
Meglepetések Ádám Martin életében

A legutóbbi hétvégén magyar feliratokkal találkozhatott Ádám Martin a Munszu Stadion lelátóján. A "világ másik végén" viszonylag ritka transzparensek mögött negyven magyar fiatal foglalt helyet, akik a cserkészmozgalom világtalálkozójára, a dzsemborira utaztak Dél-Koreába, majd annak lezárultát követően körutazást tesznek az ázsiai országban. Így esett útba a Ulszan Hyundai Csonbuk Motors meccs, amit a hazaiak nyertek 1-0-ra, és ugyan a gólt nem Ádám Martin szerezte, a Magyarországról érkezett szurkolók legnagyobb örömére végig a pályán volt.

A meccs után Ádám Martin külön kijött a magyar szurkolókhoz.

„Magyar büszkeség, magyar szeretet” – ezzel a szöveggel osztottak meg képet a szurkolókról az Ulszan Hyundai Facebook oldalán.

ÁDÁM MARTIN A BLSZ-BEN? 65 SZÁZALÉK AZ ESÉLY

Gyaníthatóan sokan felkapnák a fejüket, ha igaznak bizonyulnának a "Transfermarkt információi" és valamivel több, mint egy év után a magyar negyedosztályba, a BLSZ I-be szerződne Ádám Martin. Az oldalon megjelenő információk szerint a II. kerületi UFC két évre szerződtetné a magyar válogatottban is meghatározó szerephez jutó támadót. A forráskúti származású támadóról egy hónappal ezelőtt az a hír járta, hogy elvágyódik a koreai bajnokságból, de konkrétumok egyelőre nem hangzottak el az átigazolásáról.

Persze nem árt tudni, hogy az átigazolsi piacon egyébként jól informált német oldalon az utóbbi hetekben trollok ügyködnek, így történhetett meg, hogy Cristiano Ronaldót az Újpesttel, Kylian Mbappét a Ferencvárossal, míg Lionel Messit a Kozármislennyel hozták szóba a portálon.

Mindennek tremészetesen semmilyen valóságalapja nincs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.