Sport

Ismét pont nélkül maradt a KÉSZ-St. Mihály-Szeged

Ismét pont nélkül maradt a KÉSZ-St. Mihály-Szeged

2023. augusztus 27., vasárnap
Ismét pont nélkül maradt a KÉSZ-St. Mihály-Szeged

A Puskás elleni veretlenségi sorozatnak egy tizenegyesből kapott gól vetett végett. A tavalyi szezonban egy döntetlen és egy hazai győzelem volt a mérleg a pesti csapata ellen, idén azonban ez már az első találkozás alkalmával megdőlt.

A mindent eldöntő büntetőt Palakovics Laura értékesítette. A Szeged hiába játszott lelkesen és hagyott ki megint egy ziccert, ezúttal sem szerzett pontot és gólt sem.

Nagyot küzdöttek a lányok a rekkenő hőségben, mind a két csapat kitett magáért. Jó iramú mérkőzés volt, az első félidőben a ziccer lehetőségeket tekintve mi álltunk közelebb a győzelemhez. A fordulás utáni véleményes tizenegyessel új helyzet teremtődött számunkra, próbáltuk minden erőnket támadásra fordítani, ebből kifolyólag volt alkalma a Puskásnak is több lehetőséget teremteni.

nyilatkozta a találkozó után Koncz Zsolt a szegediek trénere.

Puskás Akadémia–KÉSZ-St. Mihály-Szeged 1–0 (0–0)

Simple liga női labdarúgó NB I., 2. forduló. Felcsút, 250 néző. Vezette: Kovács Fanni (Trapp Enikő, Tóth Csenge).

Puskás Akadémia: Dannback – Zán-Fábián (Tóth Zs., a szünetben), Palakovics (Németh V., 84.), Harmat, Pécsi (Tuza, a szünetben), Szemán-Tóth, Tamók (Grönberg, 69.), Szarvas, Kovács A., Sinka, Helmeczi (Bokor, 63.). Vezetőedző: Halászi Kinga.

KÉSZ-St. Mihály-Szeged: Krstovic – Koszo, Farkas (Nagy L., 70.), Papp, Knezevic, Malesevics, Balázs B., Ónodi, Jovanovic (Suták, 76.), Trbojevics, Németh. Vezetőedző: Koncz Zsolt.

Gólszerző: Palakovics (49.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.