Sport

Edzőtáborban a Szeged-Csanád GA

Edzőtáborban a Szeged-Csanád GA

2023. július 15., szombat
Edzőtáborban a Szeged-Csanád GA

Három hete kezdték a felkészülést az NB II-es idényre a kék-feketék, legutóbb nem kis meglepetésre és 7-3 ra verték meg az NB I es Paksot, így magabiztosan indulhat a csapat Szlovéniába. A szkmai stáb az érkezés után átmozgató edzést vezényelt a csapatnak.

Az egyhetes roglai edzőtáborba három nemzetközi edzőmérkőzés vár az NB II es csapatra. Július 17-én a szaúdi professzionális ligában szereplő Al Feihával, július 19-én a szerb másodosztályú FK Macva Sabac együttesével, július 21-én pedig a szlovén másodosztályú NK Bistricával méri össze tudását Alekszandar Sztevanovics legénysége.

A felkészülési időszak hamarosan lezárul, mivel a Szeged-Csanád GA július 30-án hivatalos bajnoki mérkőzést játszik, a frissen feljutott Kazincbarcikához látogat, majd egy héttel később megrendezik az első hazai mérkőzést is a szegedi Szent Gellért Fórumban, ahol az élvonalból kiesett Vasas csapatával találkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.