Sport

Vereséggel zárta az évet a Szedeák

Vereséggel zárta az évet a Szedeák

2022. december 31., szombat
Vereséggel zárta az évet a Szedeák

A Naturtex-SZTE-Szedeák 92-75-ra kikapott a Pick Aréna Ludányi Márton csarnokában az óesztendő utolsó mérkőzésén a Zalaegeszeg csapatától. Az új esztendőt TV-s meccsel kezdik a Simándi Árpád tanítványai: január 6-án 20 órától a Kecskemét otthonába látogatnak, a mérkőzést az M4 Sport is közvetíti.

Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, 14. forduló
Naturtex-SZTE-Szedeák–ZTE 76–92 (22–25, 14–21, 15–14, 25–32)

Szeged, Pick Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Győrffy, Fodor, Rácz.
Naturtex-SZTE-Szedeák: Washington 19/9, Polányi, Person 17/9, Kovács Á. 8, Bognár 7. Csere: FILIPOVICS 21, Balogh, Mayer 2. Vezetőedző: Simándi Árpád.
Zalaegerszeg: Trice 6/6, O’Reilly 11/3, Polster 10/6, SMITH 18/3, OSZTOJICS 13. Csere: Zsíros 6, Keller 14/12, Rakicsevics 9/9, Makkos, Csuti 2, Szalay, Simó 3/3. Vezetőedző: Sebastjan Krasovec.
Kipontozódott: Filipovics (37.).

Simándi Árpád: – Megérdemelten nyert a ZTE! A jelenlegi helyzetben jobb csapat, mint mi, végig kontrollálták a mérkőzést. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy felzárkózzunk, ez sajnos nem sikerült. Amikor lett volna esélyünk még közelebb lépni, akkor olyan hibát vétettünk, ami ezen a szinten nem fér bele. Több sebből vérzünk, két kulcsjátékosunkat nélkülöztük. Várjuk vissza a sérültjeinket, remélem, minél hamarabb teljes kerettel tudunk majd dolgozni és meccseket játszani. Köszönöm a szegedi közönségnek hogy megtöltötték az új csarnokunkat és jó hangulatot teremtettek, boldogabb új évet kívánok mindenkinek!

Fotó: Szedeák

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.