Sport

Egy éves lett a Pick Aréna

Egy éves lett a Pick Aréna

2022. december 9., péntek
Egy éves lett a Pick Aréna

Egy éve adták át az OTP BANK-PICK Szeged új ,,főhadiszállását", a Pick Arénát.

Az impozáns Felső Tisza-parti létesítmény több mint 8000 főt képes befogadni. 2021. december 9-én, az Aréna nyitómeccsén a Pick Szeged a THW Kielt győzte le 30-26-ra.

Az új Arénában 24 mérkőzést játszottak a kékek egy év alatt, a holnapi Csurgó elleni találkozó lesz a jubileumi huszonötödik. A történelmi első gólt a csapatkapitány Bánhidi Bence szerezte, míg az egyéni gólcsúcsot Rosta Miklós tizenhárom találattal tartja október elseje óta a Ferencváros ellen. A gólcsúcsot szintén ez a csapat tartja, 41-29-cel, melyet a Budai Farkasok ellen állítottak be.

A Pick Szeged 18 mérkőzést nyert meg, 5-öt elvesztett és egy döntetlent is játszott. A csapat mérkőzései mellett az Aréna a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságnak is otthont adott, ennek keretében hát mérkőzést rendeztek a francia-, a horvát-, a szerb- és az ukrán válogatott részvételével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.