Sport

Sajtóhírek szerint megvan Juan Carlos Pastor utódja

Sajtóhírek szerint megvan Juan Carlos Pastor utódja

2022. november 22., kedd
Sajtóhírek szerint megvan Juan Carlos Pastor utódja

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a Pick Szeged már felvette a kapcsolatotRaúl Gonzálezzel,a Paris Saint-Germain spanyol edzőjével, hogy a nyártól vegye át a magyar bajnok vezetését, és úgy tudják, a tárgyalások biztatóan alakulnak. A lap megemlíti, hogy a korábbi szegedi játékos Roberto García Parrondo is jelölt volt, de neki 2025-ig szerződése van a német MT Melsungennel.

A sportnapilap úgy tudja, hogy Raúl González érkezésévelvárhatóan a keret is változik majd,mivel hozná magával Párizsból a lett jobbátlövőDainis Kristopanstés a kétszeres Európa-bajnok spanyol jobbszélsőt,Ferran Solét– erről már az interneten is keringtek hírek. Kristopans érkezésével viszont valaki biztosan távozik a balkezes átlövő posztról, nagy valószínűséggel Luka Stepancic helye válhat kérdésessé, aki állandó sérülései miatt amúgy sem volt a Szeged nagy hasznára az elmúlt években.

Komoly erősítést jelenthet az óriás átlövő.

A lap azt írja, hogy már biztos, hogy nyáron csatlakozik a kerethez a norvég kapus,Emil Kheri Imsgard, ezzel együtt valószínűleg távozik a horvátMirko Alilovic, akinek lejár a szerződése. A lejáró szerződésű játékosok közül a norvég balszélső,Alexander Blonzhelyzete viszont változhat, mert Pastor mellőzte, az edzőcserével viszont esély nyílt rá, hogy mégis hosszabbít, bár vele . Lejár a szerződése a magyar válogatott beállóRosta Miklósnakis, azonban meglepetés lenne, ha nem hosszabbítana vele a klub.

Azt is megjegyzik, hogy Raúl González edzői stábjának kialakítása még folyamatban van, itt érheti kellemes meglepetés is a Szeged-szurkolókat, Juan Carlos Pastor pedig hazájában vállal majd munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.