Sport

Gajdos Zsolt duplájával nyert a Szeged-Csanád GA

Gajdos Zsolt duplájával nyert a Szeged-Csanád GA

2022. november 9., szerda
Gajdos Zsolt duplájával nyert a Szeged-Csanád GA

A hétvégi, Diósgyőr elleni hazai vereség után egy újabb borsodi csapattal találkozott a Szeged-Csanád GA a labdarúgó NB II-ben. A Kazincbarcika elleni, idegenbeli meccs első félidejében inkább a küzdelem dominált, de a játékrész hosszabbításában egy kontrából Gajdos Zsolt vezetéshez juttatta a kék-feketéket.

A második félidőben a Kazincbarcika volt a kezdeményezőbb, azonban egy újabb kontra után megint Gajdos Zsolt volt az, aki fejjel nem hibázott a kapu előtt. Az előnyét a végén a Szeged magabiztosan tudta tartani, de ehhez kellett Takács János teljesítménye, aki remekül védett az egész meccsen.

A győzelemmel a Szeged a 4. helyen áll a tabellán, legközelebb vasárnap a Csákvár ellen lépnek pályára, 15 órától a Szent Gellért Fórumban.

Labdarúgó MerkantilBank LigaNB II, 16. forduló

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC–SZEGED-CSANÁD GA 0–2 (0–1)
Kazincbarcika,Kolorcity Aréna, 250nézőVezette:Katona Balázs (Rózsa Dávid, Ring Kevin)
KAZINCBARCIKA:Megyeri I G. – Szemere, Ur, Lippai T., Süttő (Pálinkás, a szünetben) – Kállai (Benkő, 77.), Heil (Kurdics, a szünetben), Nagy J., Szabó B. (Székely D., 77.), Székely K. – Laczkó (Takács T., a szünetben)Vezetőedző: Varga Attila
SZEGED-CSANÁD GA:Takács J. – Könczey, Szilágyi Z., Temesvári, Tóth B. – Rédling (Papp Á., 59.), Farkas A. – Gajdos, Szakály D. (Szatmári L., 79.-), Kundrák (Kővári, 90.) – Bíró B. (Haruna, 59.)Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovic
Gólszerző:Gajdos (45+1., 65)

(kiemelt kép: boon.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.