Sport

Az élcsapatok közé várja Adem Kapic a Szeged-Csanád GA-t az NB II-ben

Az élcsapatok közé várja Adem Kapic a Szeged-Csanád GA-t az NB II-ben

2022. szeptember 14., szerda
Az élcsapatok közé várja Adem Kapic a Szeged-Csanád GA-t az NB II-ben

"Tisztelem a Diósgyőrt, mint futballklubot, és nem azért akarom legyőzni őket, ami a legutóbbi szezonban történt, hanem a csapatunk jelene miatt."

- mondta a MOL Csapatnak a szegediek sportigazgatója, Adem Kapic. “Mindenkinek túl kell lépnie az eseten, és szépen csak előre tekinteni” -mondta a szombati DVTK elleni, idegenbeli MOL Magyar Kupa mérkőzésre készülő Szeged-Csanád GA labdarúgócsapatának sportigazgatója Adem Kapic.

A sorozat hivatalos oldalának adott nyilatkozatában kifejtette, hogy tavaly az NB II-es bajnokság hajrájában, pont a Diósgyőr elleni, fölényes 5-0-ás idegenbeli siker után érezte úgy, hogy a Szeged a feljutás legnagyobb esélyese. „Kiváló játékosaink voltak, jó rendszerben játszottunk és az önbizalom olyan lendületet adott, amivel meg tudtuk volna szerezni az első két hely valamelyikét.”-mondta Kapic. A klubvezető hozzátette, hogy a sors másképp akarta, és a feljutás nem sikerült, de büszke arra, hogy több, a tavalyi évben Szegeden szereplő játékos az élvonalban bizonyíthat.

A sportigazgató az idei célokról beszélve kifejtette, hogy az idei csapat más jellegű, mint a tavalyi, az egyéni kvalitások helyett a csapategység a hangsúlyos.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a fiatal játékosaink lépésről lépésre haladva egyre magasabb szintet fognak képviselni”

-mondta, és hozzátette, hogy

az élcsapatok közé várja a Szegedet az NB II-ben.

A szombati kupameccsről, amit az M4 Sport élőben közvetít azt mondta, hogy 50-50 százalék esélye van mindkét együttesnek a továbbjutásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.