Sport

Budafokról erősített a Szeged Csanád GA

Budafokról erősített a Szeged Csanád GA

2022. június 24., péntek
Budafokról erősített a Szeged Csanád GA

Ballábas középpályással erősített az NB II-re készülő Szeged-CSanád GA. A 24 éves Micsinai Miklós a Vasas-Kubala akadémián nevelkedett, majd Siófokon és Kazincbarcikán játszott. Az utóbbi négy évét a Budafokban töltötte, ahol 22 élvonalbeli meccset játszott.

-Örültem a megkeresésének, mert egy szimpatikus, komoly célokért harcoló klubba igazolhattam. Eredményes szezont zárt a csapat az előző szezonban és most is az a célunk, hogy hasonlóan jó, még jobb eredményt érjünk el. Ebben szeretnék a csapat segítségére lenni. A beilleszkedésem könnyen ment, mivel nagyon sok játékost ismertem már a pályáról, a korosztályomból. Azt mondanom sem kell, hogy első osztályú körülmények közé érkeztem, ahol tényleg minden adott ahhoz, hogy csak a feladatunkra koncentráljunk-mondta a játékos a klub hivatalos oldalán, a szerződés aláírása után.

GERMÁN TAMÁS ÚJ SZEREPKÖRBEN

Micsinai Miklóst az eddigiektől eltérően nem Adem Kapic, hanem a labdarúgó pályáafutását tavasszal befejező Germán Tamás mutatta be. A 9 évig kék-feketében játszott, így joggal nevezhető klub legendának. A Szeged-Csanád GA vezetése többször is hangsúlyozta, hogy az értékek megörzése fontos klubnak, ennek egyik példája, hogy Germán Tamás a jövőben, mint csapatmenedzser dolgozik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.