Sport

Régi-új kapust igazolt a Szeged-Csanád GA

Régi-új kapust igazolt a Szeged-Csanád GA

2021. május 25., kedd
Régi-új kapust igazolt a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia kétéves szerződést kötött Molnár-Farkas Tamással, aki 2013 és 2016 között 37 bajnoki és 10 Magyar kupa mérkőzésen őrizte a kék-feketék hálóját.

–Kicsit furcsa a helyzet, mert a klub címere és színösszetétele változatlan, de a helyszín nagyon más, mint amikor Gyulán töltöttem három évet. Modernebb, európaibb körülmények közé csöppenek Szegeden, nagyon izgatottan várom már, hogy elkezdjük a közös munkát – nyilatkozta a rutinos kapus, aki Szolnokról tette át székhelyét Szegedre.

Molnár a személyes céljaival kapcsolatban elmondta, szeretne olyan stabil teljesítményt nyújtani, amelyre lehet alapozni a csapat támadó- és védőjátékát. Megemlítette, fontos, hogy a csapat minél több nézőt bevonzzon a stadionba, hogy a szurkolók azt érezzék, ezért a csapatért megéri kimenni a Szent Gellért Fórumba.

Nyári játékosmozgás a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál
Érkezők: Daru Bence (Aqvital FC Csákvár), Molnár F. Tamás (Szolnoki MÁV FC).
Távozók: Varga Bence (MTK Budapest - kölcsönből vissza), Oláh Gergő (Kisvárda FC), Moga Sergiu (?), Grumics Miroszlav (?).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.