Sport

Szombaton kezdi a rájátszást a szegedi hokicsapat

Szombaton kezdi a rájátszást a szegedi hokicsapat

2021. február 18., csütörtök
Szombaton kezdi a rájátszást a szegedi hokicsapat

Az elődöntő első mérkőzését szombaton rendezik, míg a szegedi összecsapásra február 28-án, vasárnap kerül sor, egy esetleges harmadik meccs egy héttel később lenne. A döntő, illetve a bronzcsata hasonló menetrenddel zajlik majd, a tervek szerint március végéig az összes találkozót le kell játszani.

– Sajnos az első elődöntős mérkőzésre nem tudunk teljes kerettel utazni. Több meghatározó játékosunk is jelezte, hogy nem tudja vállalni az utazást, egyikük a házi pontkirályunk, Bata Dániel László – nyilatkozta a szegedi klub honlapjának György Róbert játékos-edző.

Hozzátette, átbeszélték a játékosokkal, hogy miben kell javulni az alapszakaszhoz képest. – Erős, támadó szellemű ellenfélről beszélünk, amely végig nagy nyomást helyez majd ránk, ráadásul igen gólerős csatáraik vannak. Ettől függetlenül bízom a csapatban, remélem, hogy meg tudjuk nehezíteni a KMH dolgát – fogalmazott a játékos-edző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.