Sport

Bravúrban bíznak a szegedi labdarúgók a Loki ellen

Bravúrban bíznak a szegedi labdarúgók a Loki ellen

2021. február 19., péntek
Bravúrban bíznak a szegedi labdarúgók a Loki ellen

Az utóbbi két évtized egyik legeredményesebb magyar labdarúgócsapata, a DVSC ellen lép pályára a Szeged-Csanád GA az NB II. hétvégi fordulójában. A Szent Gellért Forumban először pályára lépő Loki hét magyar bajnoki cím, hat Magyar Kupa-elsőség, BL- és EL-főtáblás szereplés után tavaly esett ki az élvonalból. Az eddigi teljesítménye alapján úgy tűnik, hogy csak egyetlen évig lesz tagja a másodosztálynak, hiszen jelenleg a dobogó első helyén állnak.

Az éllovas pozíció ellenére a debreceniek a héten edzőt váltottak, Kondás Elemér helyett a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor páros kapott lehetőséget. A cél pedig, hogy a feljutás mellett játékban is javuljon a Loki.

A Szeged-Csanád GA csapatából többen is kötődnek a DVSC-hez, elég ha Dragan Vukmir vezetőedzőt említjük, aki kétszer nyert bajnokságot a civis városban, vagy Oláh Gergőt, aki kupát nyert a klubbal.

- Még fiatal játékos voltam, amikor 2009-ben kupát nyertem a Debrecennel, az elődöntőben játszottam még, de a döntőben már nem léptem pályára -mondta Oláh Gergő. Mint egykori Loki-játékosnak különleges lesz ez a meccs, de ez a felkészülésben nem jelent változást. - Ugyanúgy készülök természetesen, mint minden más bajnokira. Tavasszal nagyon sok helyzetet hagytunk ki a meccseinken, a szerencsével is hadilábon álltunk, remélem most ez a tendencia megfordul. Egy bravúr nagyon sokat lendítene a csapaton - tette hozzá a középpályás.

A szegediek 17. helyről várják a mérkőzést abban a reményben, hogy a múlt héten a Budaörs ellen megszerzett első tavaszi pontjukat tovább tudják gyarapítani.

A csapat pénteki edzésén Sándor Judit fotóriporterünk is ott volt, nézzék meg az ott készült képeinket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.