Sport

Gulácsi és Sallai csak a bolgárok ellen játszhat, Szoboszlai ott sem

Gulácsi és Sallai csak a bolgárok ellen játszhat, Szoboszlai ott sem

2020. október 5., hétfő
Gulácsi és Sallai csak a bolgárok ellen játszhat, Szoboszlai ott sem

A magyar labdarúgó-válogatott két játékosának, Sallai Rolandnak és Gulácsi Péternek is idő előtt vissza kell térnie német klubjához a koronavírus-járvány miatt, ugyanakkor csütörtökön, a bolgárok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn ott lehetnek a pályán.

A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja hétfőn arról számolt be, hogy Sallainak a szófiai összecsapást követően kell csatlakoznia a Freiburghoz, Gulácsinak pedig a vasárnapi, Szerbia otthonában sorra kerülő Nemzetek Ligája-mérkőzés után kell visszautaznia. Ez azt jelenti, hogy az Oroszország elleni, jövő szerdai NL-találkozót mindketten kihagyják.

A két futballistának azért kell korábban távoznia a nemzeti csapattól, hogy a karanténszabályt betartva pályára tudjanak lépni klubcsapatuk következő bajnokiján.

A vírushelyzet miatt Marco Rossi együttese már elvesztette egyik legjobbját, mivel a Red Bull Salzburg úgy döntött - a vonatkozó FIFA-szabályt kihasználva -, hogy nem engedi el Szoboszlai Dominikot aválogatottba, mert a klub három labdarúgója is megfertőződött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.