Sport

BRÉKING: Elmarad a Szeged-Csanád GA-Gyirmót meccs

BRÉKING: Elmarad a Szeged-Csanád GA-Gyirmót meccs

2020. szeptember 16., szerda
BRÉKING: Elmarad a Szeged-Csanád GA-Gyirmót meccs

Két órával a találkozó kezdési időpontját megelőzően kiderült, hogy a Gyirmót FC Győr csapatának játékosai érintkezésbe léphettek koronavírussal fertőzött személlyel, így a csapatunk és a nézők egészségének védelmében a mai bajnoki mérkőzést nem játsszák le a csapatok – olvasható a Szeged-Csanád GA közleményében.

Mint arról beszámoltunk, a Gyirmót csapatbuszáról két játékost is leszállítottak, miután út közben derült ki, hogy pozitív koronavírustesztet produkáltak.

A mérkőzés elmaradt, annak további sorsáról az MLSZ dönt. A szegediek és a játékvezetők készen álltak a mérkőzés lebonyolítására, de a Gyirmót csapatát elővigyázatosságból nem engedték be a stadionba. Ennek részleteit Thurzó Balázs, a Tisza-partiak orvosa osztotta meg a klub által közzétett videóban.

https://youtu.be/gWpQB34RW7E

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.