Sport

Koronavírus: elhunyt a Real Madrid korábbi elnöke

Koronavírus: elhunyt a Real Madrid korábbi elnöke

2020. március 22., vasárnap
Koronavírus: elhunyt a Real Madrid korábbi elnöke

Hetvenhat éves korában a koronavírus-fertőzés szövődményeiben elhunyt Lorenzo Sanz, a Real Madrid volt elnöke – számolt be aMarcasportlapra hivatkozva a Nemzeti Sport.

Lorenzo Sanzot néhány nappal ezelőtt magas lázzal vitték kórházba, majd kimutatták a szervezetében a koronavírust. Állapota már akkor is súlyos volt. Sanz a kora miatt a kiemelten veszélyeztetettek közé tartozott. Sanz 1995 és 2000 között volt a Real Madrid elnöke, regnálása alatt a királyi gárda két Bajnokok Ligáját nyert. Az ő nevéhez fűződött többek között Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Davor Suker és Predrag Mijatovics szerződtetése. 2004-ben ismét harcba szállt az elnöki posztért, de Florentino Pérezt elsöprő fölénnyel választották meg újra a klub elnökének. Sanz az apósa volt a Real Madrid korábbi játékosának, Míchel Salgadónak, aki a lányát, Malulát vette el feleségül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.