Sport

Munkába állt a kicserélődött Szedeák

Munkába állt a kicserélődött Szedeák

2019. augusztus 6., kedd
Munkába állt a kicserélődött Szedeák

A Naturtex-SZTE-Szedeák augusztus 5-én, hétfőn a magyar játékosok részvételével elkezdte a felkészülést a következő bajnoki szezonra. Andjelko Mandics együttese nagy változáson megy keresztül, ennek ellenére a szerb tréner bízik benne, hogy az előzőnél sikeresebb szezon vár rájuk.

Nagy változáson megy keresztül a Naturtex-SZTE-Szedeák, ugyanis elhagyta a csapatot Juhos Levente, Révész Ádám és Bonifert Bendegúz, a légiósok közül pedig távozott Ponjavics, Boltics és Sulovics is. Az érkezők oldalán egyelőre négy játékos szerepel: Olasz Ádám és Kerpel-Fronius Balázs mellett az előző szezonban a finn Kouvot Kouvola csapatával bajnoki ezüstérmet szerző amerikai Brian Asbury-t, valamint a korábban az NBA fejlesztési ligájában a Golden State Warriors fiókcsapatával bajnoki címet nyerő Milos Miliszavjlevicset szerződtette a Tisza-parti együttes. A légiósok közül csak Ante Krapics hosszabbított a tavalyi keretből, így még egy külföldi játékos érkezése várható. - Egyelőre a magyar játékosokkal és Miliszavjeviccsel kezdtük el az edzéseket, a többi légiós később csatlakozik a kerethez – árulta el Andjelko Mandics, a Szedeák vezetőedzője. - Remélem, hogy jó munkát fogunk végezni és mindenki egészségesen zárja a felkészülési időszakot – summázta elvárásait. A szerb tréner elmondta, nem lesz könnyű új csapatot építeni, de azért is kezdték korábban az alapozást, hogy legyen elég idejük összeszokni. Kiemelte, az előző szezonhoz képest mindenben javulniuk kell. - A tavalyi szezon csalódás volt. Sok problémával küzdöttünk, volt néhány rossz döntésünk is. Reméljük, hogy az előttünk álló idény az eredmények és a mutatott játék tekintetében is sokkal jobb lesz – fogalmazott. Andjelko Mandics csapata szeptember 28-án játssza első mérkőzését a bajnokságban az előző idényben bronzérmet szerző Pécs otthonában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.