Sport

Kézilabda: pontszerzéssel rajtolt a KSZSE

Kézilabda: pontszerzéssel rajtolt a KSZSE

2017. szeptember 11., hétfő
Kézilabda: pontszerzéssel rajtolt a KSZSE

Döntetlennel kezdte az új idényt a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában a Kézilabda Szeged SE. Gaál Adrienn lányai fordulatos találkozón ikszeltek a Balmazújvárossal a nyitányon.

Jelentős változáson esett át a KSZSE a nyáron. Távozott a klubtól

Velky Viktória

és

Kozma Flóra

az FKSE Algyő csapatához, míg többen is érkeztek a szegedi csapathoz.

Szűcs Dalma

és

Szabó Patrícia

Hódmezővásárhelyről,

Mike Cintia

,

Ambrús Kata

,

Ambrús Petra

és

Lipták Mónika

Békéscsabáról,

Csáki Zsófi

,

Karácsonyi Kitti

a városi rivális SZKKSE-től érkezett. Kettős engedéllyel

Farkas Kata

és

Luczo Lora

áll még Gaál Adrien rendelkezésére az idei szezonban, de további két játékos érkezése várható még a közeljövőben. Az új idény nyitányán a tavaszi szezon sikeregyüttese, a Balmazújváros érkezett az Etelka sorra. A hazaiak nagy lendülettel kezdték a találkozót és kétgólos vezetésre tettek szert. Az első játékrész nagy iramot, nagy küzdelmet hozott, mely végül egygólos szegedi előnnyel zárult. A második félidőt a vendégek nyomták meg és hatalmas átlövésekkel vették át a vezetést. Nagy izgalmak közepette fordítottak

Fodorék

, de a Balmazújváros az utolsó percben egyenlíteni tudott. A döntetlen igazságosnak mondható, mely az előzetes esélylatolgatás alapján meglepetésnek számít.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport

Kézilabda Szeged SE – NKK Balmazújváros 27–27 (13-12)

Szeged, Etelka sor, 150 néző. Vezette: Bujdosó Máté, Horváth Csaba.

KSZSE:

Kothenc – Kónya, Csáki 2, LUKÁCS 3, DOBÓ 5, Csoknyai 2, SZŰCS 10 (5). Csere: FODOR (kapus), Szeder, Forgó 1, Mike 2, Farkas Kata 1, Farkas Kitty, Papp, Karácsonyi 1, Ambrús P.

Edző:

Gaál Adrienn.

Hétméteres:

5/5 ill. 5/4.

Kiállítás:

10 perc ill. 10 perc. Gaál Adrienn:

"Nagyon hiszek az elvégzett munkában, ezt a lányok be is bizonyították. Végig kiélezett mérkőzés volt, csak egy kicsi hiányzott a győzelemhez, de ez így volt tökéletes, boldog vagyok és melózunk tovább."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.