Sport

Gyopároson kezdték a szezont a Hódok

Gyopároson kezdték a szezont a Hódok

2017. szeptember 13., szerda
Gyopároson kezdték a szezont a Hódok

Az elmúlt hétvégén Gyopároson kezdték meg a szezont a Hód Úszó SE fiataljai. A verseny nem volt kötelező, de így is szép számban képviseltették magukat a Hódok. Több dobogós hely és egyéni csúcs született.

A delfin csoportból öten tudták vállalni a versenyt, mert volt olyan, aki lebetegedett, más pedig csak a héten szállt először vízbe. Az öt versenyző 50 m gyors és mellúszásban állt rajthoz. A fiúknál

Galli Dávid, Szabó Marcell

, és

Rabie Ádám

ugrott a medencébe. A lányoknál

Fenyvesi Lotti

és

Kozma Jázmin

versenyzett. Az 50m gyorsúszásban külön értékelték az évjáratokat, itt legjobb eredményt Galli Dávid és Kozma Jázmin érték el, amelyben mind a ketten éppen csak lecsúsztak a dobogóról és a 4. helyezést érték el, új egyéni csúcsokkal.

"Az 50 m mellúszásban nem vették külön a legkisebbeket így nem állhattak dobogóra, de mégis bíztatónak tudhatjuk be, hogy Rabie Ádám a legjobb, míg Szabó Marcell a 2.legjobb időt úszta a 2010 -es születésűek között. A csapatban a 10 indulásból 9 javítás történt. Ebből még Fenyvesi Lotti is kivette a részét, aki 50m gyorson 7mp-et javított az idején" –tudatta

Bajusz Andi

edző.

Ádándi-Kiss Gyula

csapatából hat fiú versenyzett, és tizenhat érmet zsebeltek be. Ebből hat arany, nyolc ezüst, és két bronz a mérleg.

Oláh Norbert, Horváth Ákos, Tót Csaba, Borbás Gergő, Szabó Bence, Barna Máté

, és

Pászti Milán

alkotta a csapatot. A legkiemelkedőbb teljesítményt Oláh Norbi hozta, Pászti Milán sajnos nem tudott dobogóra állni. Az edzőjük elmondása szerint idény eleji formában versenyeztek. Tudni kell, hogy ez a verseny nem volt kötelező.

Csókay Miklós

csapatából csak négyen jöttek. Kilenc indulásból öt egyéni csúcs született. Két aranyérem:

Tót Emma

(50 pillangó és 50 mell), ill.

Juhász Ádám

egy 3. hely 50 mellen. A rajtokon van mit gyakorolni és az állóképességet kell még fejleszteni ebben a korosztályban. A következő verseny 2 hét múlva Szentesen a Sprint lesz. Ide mindenki jönni fog ebből a csapatból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.