Sport

Már készülnek az első versenyre a Hódok

Már készülnek az első versenyre a Hódok

2017. augusztus 28., hétfő
Már készülnek az első versenyre a Hódok

Az edzések elkezdődtek a Hód Úszó SE-nél, ami azt jelenti, hogy egy kis bemelegítés után, hamarosan ismét a versenyeké lesz a főszerep. A vásárhelyi úszók élete ismét a rajtkövek és a medencék között zajlik, a legközelebbi verseny már szeptember 9-én várható: az utánpótlás csapat méretheti meg magát Gyopárosfürdőn.

Korábban hírt adtunk róla, hogy

Ádándi-Kiss Gyula

oldalán

Rozanovic Ádám

fog tevékenykedni a fiatalabb úszók mellett edzőként. "Olyan technikai és gyakorlati újítások várhatóak ezzel, ami jelentősen előreviszi majd az elvégzett munkát, és valószínűleg ez a teljesítményeken is látszódik majd. Rozanovic Ádám révén videó elemzések is lesznek, melyekkel jobban észrevehetőek és javíthatóak lesznek majd a hibák. Az edzések utáni kondi úszás is komolyabb lesz, és a tervek szerint hosszabb is. Ádám a versenyek alkalmával a „gyúró” szerepét is ellátja, hiszen többször részesíti a gyerekeket masszázsban, ami még inkább felkészíti őket egy-egy jó úszásra" – sorolta az újdonságokat Ádándi-Kiss Gyula. Az Ádándi-Kiss és Rozanovic által vezetett csapat szeptember 9-én kezd egy fakultatív versennyel Gyopárosfürdőn, az XXIX. Nagy Sándor emlékversenyen. Ezt követi a III. Szentes Sprint, szeptember 23-án, mely minden csapattagnak kötelező. Szeptember 7-én szülői értekezletre lehet számítani, az egyesület hozzátartozóinak számára, továbbá szeptember 30-án a VII. Batyus Buli- családi nap várható a Sun City Vízisport centrumában. Ami még fontos ebben az évben is, az a Bajnok Program, hiszen mindenki, aki szintidőt úszott indulhat ebben a programban, mely a tehetségeket gondozza. Itt három ember van óriási esélye bekerülni ebből a csapatból:

Ugrai Pannának, Oláh Norbinak

, illetve

Horváth Ákosnak

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.