Sport

Labdarúgás: gólparádéval hangolt a Dunaújvárosra a HFC

Labdarúgás: gólparádéval hangolt a Dunaújvárosra a HFC

2017. augusztus 5., szombat
Labdarúgás: gólparádéval hangolt a Dunaújvárosra a HFC
szs_labdarugas_futball_foci

A Hódmezővásárhelyi FC is lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az NB III-as szezonnyitó előtt. Major Lászlóék 11-0-ra ütötték ki a megye egyes Kiskundorozsmát.

A megye egyes Kiskundorozsmával találkozott utolsó felkészülési mérkőzésén a Hódmezővásárhelyi FC, amely nem zárt túl jó felkészülési időszakot, ha csak az eredményeket vesszük alapul.

Major László

még nem találta meg a csapatát, sokat kísérletezett az összeállítással a felkészülés alatt, most azonban kijött a lépés a Dorozsma ellen. AZ NB III Közép csoportjában Dunaújvárosban rajtoló HFC 11 rúgott gólig meg sem állt: Faggyas triplázott, Kormányos Kolos és Ablonczi is kétszer-kétszer vette be a dorozsmai kaput, de eredményes volt Lackó, Végh Ariel, Proszler és Szabó Dávid is. A Közép csoport tavalyi ötödik helyezettje augusztus 12-én, szombaton rajtol tehát az NB III-ban, ahol a Dunaújváros vendége lesz 19 órától.

Felkészülési mérkőzés

Hódmezővásárhelyi FC – Kiskundorozsma 11-0

HFC:

Bordás – Proszler, Huszár, Pataki, Mezei, Szilágyi, Kormányos, Bartyik N., Ablonczi, Laczkó, Faggyas. Játszott még: Szatmári (kapus), Tóth J., Kökény, Marton, Végh, Szabó D., Szabó M., Darida.

Vezetőedző:

Major László.

Gól:

Faggyas (3), Kormányos (2), Ablonczi (2), Lackó, Végh, Proszler, Szabó D. Major László:

"Jól jött ez a mérkőzés így a felkészülés végére, mert tudtuk gyakorolni a támadásokat. Még nem találtam meg a kezdőcsapatomat, keresgélem a tökéletes opciót, de örülök a mai mérkőzésnek és bízom benne, hogy eredményesen tudjuk kezdeni a szezont Dunaújvárosban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.