Sport

Kézilabda: megnyerte első ausztriai meccsét a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: megnyerte első ausztriai meccsét a MOL-Pick Szeged

2017. augusztus 18., péntek
Kézilabda: megnyerte első ausztriai meccsét a MOL-Pick Szeged
leoben_pick_kezilabda

Juan Carlos Pastor együttese magabiztosan győzte le az Union Juri Leoben csapatát az ausztriai felkészülési torna első mérkőzésén.

Csütörtökön utazott el Ausztriába Juan Carlos Pastor együttese, ahol a mai naptól a 21. Steirische Handbaltag nemzetközi tornán szerepel. Első ellenfele a házigazda Union Juri Leoben volt, amely az idei szezont az osztrák másodosztályban kezdi meg. Ennek megfelelően nem is okozott gondot a szegedieknek a rivális, még úgy sem, hogy a mérkőzések 2x25 percig tartanak ezen a tornán. A nyolcadik percben már hét gólos fórban voltak a kékek - akik ezúttal narancssárga mezbe léptek pályára - amely a félidőre tizenháromra hízott. A második játékrészben már "csak" tizenhat gólt szerzett a szegedi csapat, de végül így is, nagyon magabiztosan érvényesítette a papírformát és nyert 36-17-re. A mérkőzések sora holnap foyltatódik, 11.30-kor az osztrák kupagyőztes Fivers Margareten ellen folytatja a tornát a Pick, azt a meccset már nem Leobenben, hanem Bruckban játsszák. A helyosztókat vasárnap rendezik, a felkészülési torna döntője 18.30-kor kezdődik Bärnbachban. A másik csoportban a szlovén Velenje, a horvát PPD Zagreb és Szaud-Arábia nemzeti csapata szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.