Sport

Nemzeti Közművek: Büszkék vagyunk kajakosainkra

Nemzeti Közművek: Büszkék vagyunk kajakosainkra

2017. július 20., csütörtök
Nemzeti Közművek: Büszkék vagyunk kajakosainkra
629Medveczky-MTI

A Nemzeti Közművek büszke, hogy támogatóként részese lehet annak a páratlan eredménynek, amelyet a DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesület sportolói elértek a Plovdivban rendezett kajak-kenu és parakenu bajnokságon. Az EB sikere mellett most már az is biztos, a világbajnokságon is ott lesznek az egyesület kajakosai, Birkás Balázs és Medveczky Erika.

A versenyzők öt arany- és egy bronzérmet gyűjtöttek a Plovdivban rendezett kontinensviadalon. Kajak-kenu versenyzőink szenzációsan szerepeltek,

Nádas Bence

két számban is győzött,

Medveczky Erika, Birkás Balázs

és

Suba Róbert

egy-egy arany éremmel térhet haza Bulgáriából, utóbbi versenyzőnk még egy bronzzal is kiegészítette a termést.

Varga Katalin

paraversenyzőnk 5. helyezést ért el. Gratulálunk versenyzőinknek, a Nemzeti Közművek a vízisportok elkötelezett támogatójaként nagyra értékeli a kitartó munkát és büszke a sportolók sikerére! "Ifjú kajakosaink Birkás Balázs és Medveczky Erika pedig újabb ígéretes szerepléséért szorítunk, hiszen a szolnoki világbajnoki szétlövésen remek lapátolást bemutatva mindketten legyőzték riválisaikat és az EB győzelmek után bebiztosították helyüket az augusztus végi racicei világbajnokságra. Szurkolunk nekik és a magyar csapatnak!" - írja a Nemzeti Közművek közleménye. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója tizenhat éve vállalt elkötelezettséget névadó szponzorként a vízisport támogatása mellett. A tavaly decemberben aláírt újabb támogatási szerződés a 2020-as olimpiáig biztosítja a Dél-Alföld legsikeresebb klubja, a DÉMÁSZ Szeged VE sportolói számára a felkészülés anyagi biztonságát, a sportvezetők és az edzők számára pedig szakmai koncepciójuk megvalósítását. A Nemzeti Közművek a tehetséggondozás fontosságát is szem előtt tartja, mert a rendszeres sport és a motiváló közösség egészséges testi-lelki kondíciót biztosít a fiataloknak. Kiváló élsportolóink mellett a Nemzeti Közművek áramszolgáltató társaságának támogatásával több száz fiatal kajakos, kenus, evezős száll vízre naponta az Egyesület tagjaként, közülük sokaknak egyszer majd ugyanúgy szólhat a nemzeti Himnusz, mint Európa, világ- és olimpiai bajnokainknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.