Sport

Kosárlabda: egyenlítene a Kosársuli

Kosárlabda: egyenlítene a Kosársuli

2017. május 11., csütörtök
Kosárlabda: egyenlítene a Kosársuli
kosarsuli120

Szombaton 18 órakor hazai környezetben vágna vissza a két héttel ezelőtti, igencsak sima vereségért a Vásárhelyi Kosársuli az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-nak. Az NBI B csoportos bajnokság felsőházában harcoló kék-sárgáknak mindenképpen győzniük kell, ha versenyben akarnak maradni az 5. hely megszerzéséért. A találkozó emiatt igencsak izgalmasnak ígérkezik, de már csak azért is érdemes lesz ellátogatni a Hódtói Sportcsarnokba, mert a szurkolók már csak mindössze kétszer láthatják kedvenceiket ebben a szezonban.

A győriek legutóbb igencsak lehengerlő produkciót mutattak be hazai pályán: gyakorlatilag már a félidőre eldőlt, hogy ki örül a végén. Öt játékosuk is 10 pont fölött dobott, ketten pedig csak épp hogy elmaradtak ettől a teljesítménytől. Leginkább Puszta, Nárai, Baruta és Kovács ficánkolt. Az utolsó periódusban pedig már annak is örülhetett Csaplár-Nagy Ervin, hogy magabiztos vezetésük tudatában az összes játékosukat pályára küldhette. Az ő semlegesítésükre valami új dolgot kell kitalálnia a vásárhelyieknek, akiknek eddig nem igazán jött ki a lépés a playoff-ban. A bivalyerős Veszprém ellen nem igazán volt esélyük a győzelemre, a Győr otthonában azonban némiképp meglepetés volt a méretes zakó. Ennek ellenére nem kell félteni Utasi Gábor fiait, akik az idényben már többször bizonyították, hogy vert helyzetből is talpra tudnak állni. A vezetőedző szerint most is erre készülnek, az egyenlítés után pedig ismét minden nyitott lesz. Igaz ahhoz, hogy a következő körben az 5. helyért küzdhessenek, a Rába-parti városban kell kiizzadniuk a továbblépést. A Kosársuli–Győr rangadót tehát 2017. május 13-án szombaton 18 órakor rendezik a Hódtói Sportcsarnokban, ahová a belépés az MMBF Földgáztároló Zrt. jóvoltából továbbra is ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.