Sport

Labdarúgás: vereséggel hangolt a tavaszi rajtra a Mórahalom

Labdarúgás: vereséggel hangolt a tavaszi rajtra a Mórahalom

2017. február 11., szombat
Labdarúgás: vereséggel hangolt a tavaszi rajtra a Mórahalom
labdarugas_felkeszules_kf

Az FK Backa ellen játszotta a tavaszi rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését a Mórahalom VSE, ahol minimális különbségű vereséget szenvedett.

Nem sikerült jól a tavaszi rajt előtti főpróba a Mórahalomnak, amely a vajdasági FK Backa együttesét fogadta szombaton. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, ám a szünet előtt egy védelmi hibát kihasználva megszerezték a vezetést a vendégek. A második játékrészben aztán a hazaiak akarata érvényesült, több helyzetet is kidolgoztak a homokhátiak, azonban gólt nem sikerült szerezniük, így vereséget szenvedtek. A Vojnic-Zelic Sasa - Magyar György páros által irányított gárda egy hét múlva, a Dunaújváros vendégeként kezdi meg a tavaszi szereplését az NB III Közép csoportjában.

Felkészülési mérkőzés

Mórahalom VSE – FK Backa (0-1) 0-1

Mórahalom, műfű.

Mórahalom:

Halász – Bokányi, Szűcs, Lászik, Fodor, Bodonyi, Mészáros, Magyar, Pócs T., Várda, Crkvenjakov. Csere: Busa, Zsoldos.

Vezetőedző:

Vojnic-Zelic Sasa. Magyar György:

„Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, egy buta védelmi hibából azonban mégis gólt kaptunk a 45. percben. A második félidőben a legnagyobb lehetőségeinket is elpuskáztuk, így a gólok bennünk ragadtak a bajnoki rajt előtt, reméljük ott majd sikerül gólokat szereznünk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.