Sport

Kézilabda: magabiztos győzelemmel kezdte a tavaszt az Algyő

Kézilabda: magabiztos győzelemmel kezdte a tavaszt az Algyő

2017. február 13., hétfő
Kézilabda: magabiztos győzelemmel kezdte a tavaszt az Algyő
kezilabda_szs

Dankó Ervin csapata az eredményes felkészülés után a Békés csapatát fogadta férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának tavaszi nyitányán és jó játékkal aratott magabiztos győzelmet.

Jól sikerült a téli alapozás a ContiTech FKSE-Algyő csapatánál és

Dankó Ervin

vezetőedző abban reménykedett a mérkőzés előtt, hogy viszontlátja fiaitól a felkészülési meccseken látott teljesítményt. Nem várt azonban könnyű mérkőzés az algyői csapatra, hiszen a tabella felsőházához tartozó Békés látogatott vasárnap félután a Fehér Ignác Iskola csarnokába, ahol szépszámú közönség gyűlt össze, így minden adott volt egy jó mérkőzéshez. Az első négy percben nagyon kiegyenlített játék zajlott, 2-2-t mutatott ekkor az eredményjelző, ezután azonban a hazaik felpörgették a védekezést és a vendégek ha lövéshez is jutottak

Kiss Olivér

remekül teljesített az algyői kapuban. A szünetre már hét góllal (18-11) vezetett a hazai csapat, majd a fordulás után tovább növelte előnyét a Dankó-gárda. A találkozó végére a vezetőedző mindenkit pályára küldött, végül pedig nyolc góllal, 30-22-re nyerte meg a mérkőzést a hazai csapat.

Férfi kézilabda NB I/B, 14. forduló

ContiTech FKSE-Algyő-Békés Drén KC 30-22 (18-11)

Algyő, 350 néző, vezette: Bujdosó, Mihály.

FKSE:

KISS O.- Teimel 3, VADKERTI 1, HERBERT, SIMON 4, AMBRUS 2, TÓTH 4. Csere: GERA (kapus) GAZSÓ 2, Kocsis 3/3, Raffai, VALACZKAI 8, Béleczki 2, Molnár, Horváczki 1/1, Szélpál.

Edző:

Dankó Ervin.

Kiállítás:

6 ill. 6 perc

Hétméteres:

4/4 ill. 1/1 Dankó Ervin:

„Nagyon készültünk a Békés ellen. Tartogattunk meglepetést a számukra, viszont ők nem tudtak meglepni bennünket, ismertük az erősségeiket, amit sikerült kioltanunk. Nem csapott be a megérzésem, valóban jól láttam a győzni akarást a fiúkon. Gratulálok a csapatomnak, mindenki hozzátette a magáét, valóban folytattuk a győri játékot.”

A juniorok mérkőzésén

ContiTech FKSE-Algyő- Békés Drén KC 21-30 (9-16)

Algyő, Vezette: Horváth, Simó

FKSE:

Stavri 1- Petrás 3, Ducza 1, Kocsárdi 3, Teimel 2, Szécsi 1, Engi 3. Csere: Dani (kapus) Szőnyi 4/1, Varga 3, Koller, Kovács, Laczi, Tóth. Edző: Prislinger Tibor

Kiállítás:

12 ill. 14 perc

Hétméteres:

2/1 ill. 4/4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.