Sport

Játékvezető tanfolyam indul 2017 elején

Játékvezető tanfolyam indul 2017 elején

2016. december 14., szerda
Játékvezető tanfolyam indul 2017 elején
toborzas-plakat

Alapfokú labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul a jövő év elején: a 65 órából álló képzésen 14. életévtől kezdődően bárki részt vehet.

2017 elején alapfokú játékvezetői tanfolyamot indít a Magyar Labdarúgó Szövetség: a várhatóan tavaszra véget érő, 65 órából álló tanfolyamra jelentkezni a http://jatekvezetoleszek.hu/#jelentkezes oldalon van lehetőség.

A részvételi feltételek:

- betöltött 14. életév - erkölcsi bizonyítvány - a tanfolyam díjának befizetése - a tanfolyam foglalkozásainak 70%-án kötelező a részvétel - fizikai teszt feltétele az érvényes sportorvosi igazolás A tanfolyam díja magában foglalja a képzés díját és a vizsgadíjakat is, a labdarúgás játékszabályai című könyvet, valamint a képzés elvégzését igazol okmányt és egy játékvezetői kártyát.

A képzés díja:

- nappali tagozatos diákok részére: 16.141 Ft+ÁFA, bruttó 20.500 Ft - felnőttek részére: 20.866 Ft+ÁFA, bruttó 26.500 Ft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.