Sport

Győztes utakra lépne a MOL-Pick Szeged + FOTÓK

Győztes utakra lépne a MOL-Pick Szeged + FOTÓK

2016. október 27., csütörtök
Győztes utakra lépne a MOL-Pick Szeged + FOTÓK
pick_dudu07_gs

Csütörtökön átvehették az új autóikat a MOL-Pick Szeged játékosai és stábtagjai: a Toyota és a klub közötti együttműködés fél évtizedre tekint vissza, a játékosok pedig már az újonnan megkapott gépjárművekkel érkezhetnek a szombati, Veszprém elleni rangadóra.

A Dorozsmai úti Toyota Kovács autóházban vehették birtokba az új autókat a MOL-Pick Szeged játékosai, valamint stábtagjai: mint azt a csütörtöki sajtótájékoztatón bejelentették, a japán autógyár és a klub közötti együttműködést ismét meghosszabbították, ennek értelmében pedig továbbra is a Toyota autóit használhatják Zubai Szabolcsék.

Kovács Péter

, a Kovács autóház tulajdonosa elmondta, a tavalyi tapasztalatokból kiindulva látták, hogy változtatniuk kellett a flotta összeállításán, így idén egy átalakult, új, nagyobb modellt használhatnak a játékosok.

Szűcs Ernő Péter

, a Pick Kézilabda igazgatóság elnöke megköszönte a Toyotának és a Kovács autóháznak, hogy segítik a munkájukat. „Ha október vége, akkor Veszprém elleni meccs és autóátadás – nekünk ez egy nagyon jó ómen szokott lenni a Veszprém elleni mérkőzés előtt. Remélem, ez most is így lesz. Kint fehér autók állnak, az enyém viszont aranyszínű, legyen ez egy szimbolikus jelentése annak, hogy hova tart ez a csapat, remélem, hogy a szezon végén a nyakakba akasztott medál is ilyen színű lesz” – fogalmazott Szűcs Ernő Péter.

Varga Zsombor

, a Toyota Central Europe PR-menedzsere kifejtette, azon túl, hogy környezetbarát autókat gyártanak, fontos számukra, hogy aktív részesei legyenek a helyi közösségek életéhez, a MOL-Pick Szegeddel kötött, 5 évre visszanyúló együttműködés pedig kiváló példa erre, ezáltal példaképeket állíthatnak a fiatalok elé is.

pick_dudu03_gs

Juan Carlos Pastor

rögtön készített is egy képet az új autóval: mint elmondta, ezt a családjának küldte el. A MOL-Pick Szeged az év egyik legnagyobb rangadójára készül, hiszen szombaton az ősi rivális Veszprém érkezik az újszegedi sportcsarnokba, amely kiemelt fontosságú lehet a bajnokság végeredményét tekintve is, hiszen az idén nincs rájátszás, a bajnoki döntő második mérkőzését pedig az alapszakasz győztese játszhatja majd hazai pályán, így amennyiben sikerülne győznie szombaton a Picknek, előnybe kerülhetne a Veszprémmel szemben ezen a fronton is. „Azt várom, hogy végig partiban legyünk a Veszprém ellen is, ahogy ezt tettük az idei szezon során a többi nagy csapat ellenében. Egy nagyon kemény csapat ellen fogunk játszani, most kikaptak a legutóbbi meccsükön, ez pedig egy kicsit nehezíti a dolgunkat, de bízom a csapatban. Lehetett látni a Brest ellen is, hogy a szurkolók mennyit tudnak segíteni a csapaton, biztos vagyok benne, hogy ez a Veszprém ellen is segíteni fog nekünk” – nyilatkozta a MOL-Pick Szeged mestere. Segítője,

Marko Krivokapic

elmondta, a Veszprém ellen mindig nagy csatát vívnak, most pedig az egyik legerősebb európai csapat ellen játszanak szombaton, és nagy motivációval játszhatnak majd azok a játékosok is, akik számára ez lesz az első ilyen derbi. A MOL-Pick Szeged szombaton 13.30-tól fogadja a Telekom Veszprémet az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.