Sport

Labdarúgás: szűk vereséget szenvedett a HFC a bajnoktól

Labdarúgás: szűk vereséget szenvedett a HFC a bajnoktól

2016. május 15., vasárnap
Labdarúgás: szűk vereséget szenvedett a HFC a bajnoktól
hfc_szeol02_gs

Egyetlen gól megpecsételte a Hódmezővásárhelyi FC sorsát: a már biztosan bajnokként a HFC otthonába érkező Kozármisleny Beke Péter góljával mindhárom pontot megszerezte.

A már biztos bajnok Kozármislenyt fogadta vasárnap délután a Hódmezővásárhelyi FC: az igen barátságtalan, szeles, esős időben lejátszott meccsen bár jobban kezdett a Misleny, amely a hazai védelem megingását az első negyed óra végén ki is használta Beke Péternek köszönhetően, de a folytatásban nem mutatkozott meg a pályán az a különbség, amelyik a két csapat között van a tabellán. A Vásárhely küzdött, és főleg a második félidőben kialakított helyzetei okán az egyenlítés inkább benne volt a levegőben, mintsem a Kozármisleny második találta, Szabó Dávid lehetőségénél már Molnár Péter kapus is verve volt, de nem tudta pontosan befejezni a helyzetet a támadó, majd a hajrában még a kapufa is megmentette a vendégeket Szilágyi Norbert lövése után. Így azonban a korán szerzett gól három pontot ért a bajnoknak, a HFC pedig szűk vereséggel zárt, és maradt a 15. helyen. Ezzel a HFC a tizenötödik vereségét szenvedte el a szezonban, Kökény Tamásék egy hét múlva a Dabas ellen javíthatnak majd szintén hazai környezetben.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 31. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Kozármisleny 0-1 (0-1)

Hódmezővásárhely, városi stadion. Vezette: Bogár Gergő (Kovács Gábor, Török Katalin)

HFC:

Bordás - Tóth J., Tóth I., Kökény, Mezei (Mihálffy, 84'), Markovic, Szilágyi, Lazinica (Bartyik N., 81'), Tóth A., Szabó D. (Galló, 81'), Dordevic.

Vezetőedző:

Major László.

Kozármisleny:

Molnár P. - Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis, Kovács T., Nagy E., Zsebe (Ihrig-Farkas, 64'), Kirchner (Fenyvesi, 90+1'), Beke (Sinanovic, 81'), Nagy M.

Vezetőedző:

Németh Zsolt.

Gól:

Beke (13')

Sárga lap:

Bordás (37'), Lazinica (57'), Szilágyi (75') Major László:

„Csak gratulálni tudok a srácoknak, hiszen egyértelműen a döntetlen benne volt ebben a meccsben, a végén kapufát rúgtunk, kihagytuk a helyzeteinket. Ha így fogunk játszani, akkor semmi gondunk nem lesz az utolsó három fordulóban. Egy bajnokcsapat ellen így ki lehet kapni, még hogyha ezért pontot nem is adnak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.