Sport

A tekét is kipróbálták a női vízilabda-csapat tagjai + FOTÓK

A tekét is kipróbálták a női vízilabda-csapat tagjai + FOTÓK

2016. március 23., szerda
A tekét is kipróbálták a női vízilabda-csapat tagjai + FOTÓK
noi_vizilabda_teke72_gs

Újabb csapatépítőt tartott a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem: a rájátszásra készülő együttes a tápéi tekecsapat meghívását elfogadva, kedden este próbálta ki a sportágat.

A

korábbi tollasozást

követően ismét egy közös, medencén kívüli sportolás keretein belül tartott közös rendezvényt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabda-csapata. A meghívást követően a sportág alapjainak elsajátításában a 30 éve a pályán lévő mesteredző,

Tót Zsolt

segített. A fél órás bemelegítést követően a tápéi tekések kihívták a négyfős csapatokat alkotó pólós lányokat, minden csapatnál egy tekés segítette a szereplést. A jó hangulatban telt esemény egy közös vacsorával zárult, a lányok pedig konstatálhatták, hogy a maga nemében a teke sem egy egyszerű sport.

Barna Tamás

tanítványaira egy hét múlva már bajnoki vár, hiszen március 30-án kezdődik a Dunaújváros elleni párharc a női vízilabda OB I-ben.

Tollasozás után tekéztek a szegedi női vízilabdások.http://szegedma.hu/?p=620651

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.