Sport

Kézilabda: hosszabbított átlövőjével a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: hosszabbított átlövőjével a MOL-Pick Szeged

2016. február 2., kedd
Kézilabda: hosszabbított átlövőjével a MOL-Pick Szeged
mol_pick_schaffhausen_14_10_18_mj

Alen Blazevic 2+1 évvel hosszabbította meg idén nyáron lejáró szerződését a MOL-Pick Szegeddel.

Alen Blazevic, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosa 2+1 évvel meghosszabbította 2016 nyarán lejáró szerződését a klubbal. A 29 éves horvát válogatott balátlövő - akit mindenki Cirónak szólít - 2012 óta erősíti együttesünket, ezalatt EHF-kupát nyert, a magyar bajnokságban és kupában pedig ezüstérmet szerzett. - írja a klub

hivatalos honlapja

. - Ciro fontos eleme a csapatunknak, örülünk, hogy a következő években is a MOL-Pick Szegedet erősíti. A védekezésben kiemelkedően teljesít, ezt az idei szezon is bizonyítja, így nem volt kérdés, hogy szerettük volna őt megtartani - mondta Szögi Nándor, a csapat operatív igazgatója. - Nagyon boldog vagyok, hogy Szegeden maradhatok, és részese lehetek az itt zajló projektnek. Komoly elvárásaim vannak a jövőre vonatkozóan, motivál, hogy Magyarországon bajnokságot vagy kupát nyerjünk, illetve az is, hogy előrelépjünk a Bajnokok Ligájában. Megszerettem Szegedet, örülök, hogy itt élhetek a jövőben is - fogalmazott Blazevic.

2+1 évvel meghosszabbította szerződését a Pick horvát játékosa.http://szegedma.hu/?p=605936

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.