Sport

Kézilabda: továbbra is hibátlan az SZKKSE az NB I/B-ben

Kézilabda: továbbra is hibátlan az SZKKSE az NB I/B-ben

2015. szeptember 21., hétfő
Kézilabda: továbbra is hibátlan az SZKKSE az NB I/B-ben

Újabb győzelmet aratott a Szeged KKSE a női kézilabda NB I/B-ben: Marosán György tanítványai idegenben verték a Szent István SE-t.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 2. forduló:

Szent István SE - Szeged KKSE 26-29 (10-15)

Budapest, Népliget. Vezette: Fibec, Szammer.

SZKKSE:

Dobó (kapus), BERTA 5, BÁRÁNY 4, KAPOSVÁRI 5, Zsilák 4, Szabó 4/4, Mikó 2, Laczkovic 1, Aron 3, Kuti 1, Aradi, Nagy, Albert, Aracsi.

Vezetőedző:

Marosán György- Marosán György:

"Nehéz mérkőzésen, sokat dolgozva, végig sikerült dominálnunk a mérkőzést és így begyűjteni a két rendkívül értékes bajnoki pontot."

A juniorok mérkőzésén:

Szent István SE - Szeged KKSE 27-33 (17-16)

Budapest, Népliget.

SZKKSE:

KENYERES 14, Szeder, Szabó, Szécsi, Vozár, Kozma 2, CSÁKI 3, Szöllősi 4, SZŰCS 4, Egervári 3, Lengyel, Miklós 3, Borsi, Aracsi, Aradi, Szabadkai.

Edző:

Törökné Csapó Erika. Csapó Erika:

"Az első félidő lendületes és eredményes támadásaihoz egy sokkal gyengébb védekezés párosult, ami azt eredményezte, hogy a hazai csapat egygólos előnnyel mehetett az öltözőbe. A csapat megfogadva a taktikai utasításokat, a második félidőben teljesen más mentalitásban védekezve egyértelműen hozta a mérkőzést."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.