Sport

Kézilabda: az SZKKSE könnyedén nyerte a városi kupaderbit + FOTÓK

Kézilabda: az SZKKSE könnyedén nyerte a városi kupaderbit + FOTÓK

2015. szeptember 23., szerda
Kézilabda: az SZKKSE könnyedén nyerte a városi kupaderbit + FOTÓK
SZS20150923_kszse_szkkse_035

Magabiztos győzelemmel lépett tovább a női kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójába az SZKKSE a KSZSE elleni szegedi rangadón.

Marosán György

tanítványai védekezésben rendre jól zártak, megakadályozva riválisukat a gólszerzési lehetőségek megtalálásában, támadásban pedig sokkal gyorsabb, pontosabb, összeszedettebb játékot nyújtottak. Az SZKKSE már rögtön a meccs elején elhúzott, a 8. percre 0-5 állt a helyi eredményjelzőn, mire

Homoki Regina

megtörte csapata gólcsendjét egy hétméteresből. A szünetig nyolcra hízott a differencia, a második felvonás utolsó tíz percére pedig teljesen elkészültek erejükkel és akaratukkal Alföldiék, amit a "vendégek" számos gyors lerohanás révén ki is használtak. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a nézők csurig megtöltötték az Etelka sori sportcsarnokot, és így a hangulatra sem lehetett panasz az egyébként végig sportszerű összecsapáson.

Női kézilabda Magyar Kupa, 1. forduló:

Kézilabda Szeged SE - Szeged KKSE 15-32 (7-15)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Haraszti Kinga, Nachtmann Brigitta.

KSZSE:

Fodor, Kürti (kapusok), Tóth, Farkas 1, Huszka, Vér 1, Gercsó, Lehmann-Dobó 1/1, Alföldi 5/3, Forgó 2, Homoki 5/1, Debreczeni, Karácsonyi, Kónya.

Vezetőedző:

Buchholcz-Huba Dóra.

SZKKSE:

Dobó, Aradi (kapusok), Lackovic 3, Aron 1, Berta 5, Albert 2/2, Bárány 4, Miklós 1, Kaposvári 5, Zsilák 3, Mikó 6, Nagy 1, Kuti, Kozma, Szabó, Kenyeres 1/1.

Vezetőedző:

Marosán György.

Kiállítás:

8 perc, ill. 6 perc.

Hétméteres:

8/5, ill. 5/3. Buchholcz-Huba Dóra:

"A Dorozsma mindenben felülmúlt minket: támadásban, védekezésben és akaratban is. Gratulálok nekik! Ma háromszoros sebességre kapcsoltak, mi pedig alapjáraton maradtunk."

Marosán György:

"Úgy gondolom, nincs egy súlycsoportban a két csapat, nem egy célokért fognak küzdeni. A munka, amelyet elvégzünk, elég jelentős, ez látszódik a sebességben. Sajnos nem vagyok elégedett teljesen, mert nagyon sok technikai hibát csináltunk ebből a játékból, sok ziccer is kimaradt. Jelentősebb különbség volt kitűzve, de ezzel együtt azért egy 17 gólos győzelemnél nyilván dicséret jár a csapatnak. Örülök, hogy sikerült ilyen sebességre hozni ezt a gárdát, már most a bajnokság elejére. Eddig nagyon szép az út, amelyen elindultunk, megint egy teljesen új csapatot építettünk. Dolgozunk tovább, amiben hiszünk, azt csináljuk - bízzunk benne, hogy ismét meglesz az eredménye."

Nem tudta tartani a lépést a KSZSE az SZKKSE-vel a városi rangadón - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=573624

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.