Sport

Vízilabda: a szerbeket is legyőzte a magyar válogatott + FOTÓK

Vízilabda: a szerbeket is legyőzte a magyar válogatott + FOTÓK

2015. augusztus 22., szombat
Vízilabda: a szerbeket is legyőzte a magyar válogatott + FOTÓK
magyarorszag-szerbia02kf

A nyitónapon aratott győzelmet követően Szerbia ellen is nyerni tudott a magyar U20-as vízilabda-válogatott: Horkai György együttese a Szegeden zajló Tiszavirág Kupán múlta felül a nagy riválist.

A pénteki, Ausztrália elleni győzelmet követően szombaton Szerbia ellen ugrott medencébe a magyar U20-as vízilabda-válogatott az újszegedi sportuszodában. Nem is tétováztak sokat a csapatok, rögtön gólgyártásba kezdtek, majd a szegedi

Manhercz Krisztián

két góljával 4-2-re vezetett a magyar csapat, amely végül egy negyedet követően 4-3-s előnyben volt. A második játékrészben nyolc gól is született, azonban ez nem jelentette egyik fél nagyobb előnyét sem, maradt a szoros állás, 8-7 két negyedet követően. A fordulás után Szerbia 10-10-nél kiegyenlített, de Manhercz Krisztián két újabb góljával újra előnybe került a magyar csapat. Hiába vezetett három góllal is

Horkai György

együttese, a szerbek egy pillanatig sem adták fel, a magyar csapat pedig végül 14-13-nál

Vogel Simon

találatával biztosította be a győzelmét.

III. Tiszavirág Nemzetközi Vízilabda Kupa:

Magyarország-Szerbia 15-13 (4-3, 4-4, 4-3, 3-3)

Szeged, újszegedi sportuszoda, 300 néző. Vezette: Dr. Molnár, Rodgers (ausztrál). újszegedi sportuszoda, 300 néző. Vezette: Dr. Molnár, Rodgers (ausztrál).

Magyarország:

- Sedlmayer 2, Kolozsi 1, Phol, Manhercz 4, Vogel Simon 2. Csere: Kalanovics, Nagy Á. 2, Zalánki 2, Kovács 2.

Szövetségi kapitány:

Horkai György.

Szerbia:

Dobozanov - Szubotics 3, Mahojlovics 1, Aszahovics 2, Lazics, Radojevics 2. Csere: Vitorovics (kapus), Gvozsdanovics 1, Drasovics, Gogov 2, Repanovics 2.

Szövetségi kapitány:

Vladimir Vujaszinovics.

A nap másik meccsén:

Ausztrália-Montenegró 11-9.

A torna állása: 1. Magyarország 6 pont, 2. Montenegró 3 (21-21), 3. Ausztrália 3 (20-22), 4. Szerbia 0. A vasárnapi zárónapon: 9 óra: Szerbia-Ausztrália, 10.30: Magyarország-Montenegró.

Tekintse meg az Ausztrália-Montenegró mérkőzésen készült galériánkat!

Két góllal verték a magyar fiatalok a szerbeket a Tiszavirág-kupán - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=561455

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.