Sport

Labdarúgás: szűk vereséget szenvedett Szabadkán SZEOL SC

Labdarúgás: szűk vereséget szenvedett Szabadkán SZEOL SC

2015. július 18., szombat
Labdarúgás: szűk vereséget szenvedett Szabadkán SZEOL SC
szeol-szabadka22kf

Újabb felkészülési meccset játszott a SZEOL SC: Tóth Ákos együttese ezúttal Szabadkán, az FK Backa 1901 vendégeként lépett pályára az előszezonban.

Az egykori Jugoszlávia legrégebbi klubjaként számon tartott FK Backa 1901 otthonában lépett pályára a SZEOL SC, a két együttes a téli felkészülési időszakban is találkozott egymással, akkor

gól nélkül végeztek

a csapatok a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján. Az FK Backa az előző szezonban a szerb harmadosztály vajdasági csoportjának harmadik helyén zárta a bajnokságot. Óriási hőségben lépett pályára a szerb harmadosztály bronzérmesének otthonában a SZEOL SC: az időjárás rá is nyomta a bélyegét a találkozóra. Az első félidő során kevés lehetőséget alakított ki a szegedi együttes, így a szabadkaiak megérdemelten vezettek a szünetben. A folytatásban felpörgött a SZEOL, és az első félidőhöz képest több lehetőséget dolgozott ki, de nem sikerült egyenlítenie, így végül egygólos vereséget szenvedett az FK Backa otthonában. A csapatban pályára lépett a 19 éves középpályás,

Kántor Máté

, aki az előző idényt a kaposvári Bene Ferenc Akadémián töltötte, valamint a szintén 19 éves

Balogh Dávid

, aki a Puskás Akadémia korosztályos csapatában lépett pályára az elmúlt szezonban. A SZEOL SC legközelebb július 22-én 17 órától, szerdán hazai pályán játszik a Kecskeméttel.

Felkészülési mérkőzésen

FK Backa 1901 - SZEOL SC 1-0 (1-0)

SZEOL:

Leindler - Kormányos, Rácz, Grünvald, Buzási, Forró, Végh, Ondrejó, Puskás, Beretka, Faragó.

Csere:

Fülöp, Busa, Varga R., Kántor, Balogh, Kaszás.

Vezetőedző:

Tóth Ákos. Tóth Ákos:

"Az első félidőben tompák voltunk, megérdemelten vezetett a hazai csapat. A második félidőben lényegesen jobb teljesítményt nyújtottunk, voltak lehetőségeink is, amiket nem használtunk ki, összességében ez is egy jó fokmérő volt. Nem sérült meg senki, és a fizikai terhelést megkapták a srácok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.