Sport

Tizenkét órán át futottak Makón

Tizenkét órán át futottak Makón

2015. április 7., kedd
Tizenkét órán át futottak Makón

Tizenkét órás ultra csapat futóversenyt szervezett szombaton a makói Marosmenti Mocorgók Baráti Köre. Százhúsz induló teljesítette a távot.

24 csapat indult a futóversenyen, egy csapat 5 főből állt, így összesen 120 versenyző vett részt a megmérettetésen, amelyet az idén második alkalommal szerveztek meg. Makó Város Önkormányzata ajánlotta fel azt a vándorserleget, amit az első helyezett kapott. A versenyzők reggel 10-től este 10-ig futottak, a város főterét érintve haladhattak a kijelölt útvonalon, a Petőfi Parkban állt a rajt és a cél. Végül az a csapat nyert, aki a 12 óra alatt a legtöbb kört futotta. 1 kör 1280 métert tett ki. Szegedről, Hódmezővásárhelyről, Tótkomlósról, Mezőkovácsházáról is érkeztek résztvevők. A nap vendége volt

Varga Csaba

nagyváradi hegymászó, aki nap közben a hegymászás élményeiről előadást tartott az éppen pihenőidejét töltő futóknak. A programot az Egészségfejlesztési Iroda támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.