Sport

Hátország: az SZTE EHÖK SE lett az U17-es megyei futsalbajnok

Hátország: az SZTE EHÖK SE lett az U17-es megyei futsalbajnok

2015. március 8., vasárnap
Hátország: az SZTE EHÖK SE lett az U17-es megyei futsalbajnok
szte_ehok_se_fusalu17

Magabiztos teljesítménnyel végzett az élen az SZTE EHÖK SE korosztályos együttes az U17-es megyei futsalbajnokság hódmezővásárhelyi fináléjában.

A korosztályban benevezett kilenc együttes két csoportba osztva küzdött a négyes döntőbe kerülésért, ahova végül a későbbi győztes mellett a Szentes Junior FC, a HFC és a SZEOL SC gárdája jutott be. Az elődöntők után szegedi házi döntő alakult ki, amelyet az EHÖK SE fiataljai kiütéses, 6-2-es diadallal abszolváltak. Tombácz Róbert, az SZTE EHÖK SE U17 edzője:

"Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük a bajnokságot, külön öröm, hogy minden mérkőzést megnyertünk, de talán ennél is fontosabb számomra, hogy 2-3 játékos már most rendszeres játéklehetőséghez jut a felnőtt csapatnál."

Eredmények:

Elődöntő:

Szentes Junior FC - SZTE EHÖK SE 0-9 Hódmezővásárhelyi FC - SZEOL SC 2-5

Bronzmérkőzés:

Szentes Junior FC -Hódmezővásárhelyi FC 3-6

Döntő:

SZTE EHÖK SE - SZEOL SC 6-2 (4-1).

Gól: Rutai Balázs (1', 4',13'), Petőfi Zsombor (7', 39'), Ördögh Kristóf (33'), ill. Kiss Roland (11'), György Roland (40').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.