Sport

Vízilabda: fontos hazai meccs előtt Tiszavirág Szeged Diapolo

Vízilabda: fontos hazai meccs előtt Tiszavirág Szeged Diapolo

2015. február 10., kedd
Vízilabda: fontos hazai meccs előtt Tiszavirág Szeged Diapolo
tiszavirag_szolnok_ mj 005

A Szolnok elleni mérkőzés után egy újabb hazai találkozó vár a Tiszavirág Szeged Diapolóra, Kiss Csabáék a Kaposvár ellen gyűjthetnek be nagyon fontos pontokat.

Első vereségét

szenvedte el szombaton

a Szolnok ellen a szegedi együttes, ami az erőviszonyokat ismerve papírforma volt a világklasszisokkal teletűzdelt szolnoki csapattal szemben.

Varga Péter

tanítványai ebben a naptári évben már négy győzelmet is elkönyvelhettek, aminek köszönhetően elérhető közelségbe került a hatodik hely, hiszen pontszámban beérték az előttük álló BVSC-t, ezért nagyon fontos összecsapás lesz a Kaposvár elleni mérkőzés. Az ellenfél nincs túl jó formában, a somogyiak az utóbbi nyolc bajnokijukból csupán egyet, a Szentes ellenit tudták megnyerni, e mellett hétszer kikaptak, legutóbb a KSI ellen maradtak alul hazai medencében. Az ősszel Kaposváron

egygólos vereséget

szenvedett a Tiszavirág Szeged Diapolo, az volt a csapat első veresége a bajnokságban.

Online

Szerdán 18 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tiszavirág Szeged Diapolo - Kaposvár vízilabda OB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

"Nekünk ez egy nagyon fontos mérkőzés, hiszen Kaposváron egygólos vereséget szenvedtünk, itthon mindenképpen vissza kell vágnunk nekik. Ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célunkat, a rájátszásba való bekerülést, ahhoz ez feltétlenül szükséges is lesz. Nem lesz könnyű, mert a Kaposvár egy jó csapat, de hazai pályán nekünk ezt be kell húzni" - mondta el portálunknak a szerdai találkozóval kapcsolatban Varga Péter, a Tiszavirág Szeged Diapolo vezetőedzője. A szegediek keretébe visszatérhet

Lukas Seman

, aki világbajnoki selejtezőt játszott a hétvégén a szlovák válogatottal, így szerdán teljes lehet a szegediek kerete. Amennyiben a Tiszavirág Szeged Diapolo vissza tudna vágni a kaposváriaknak, nagyot léphetne előre a rájátszásba való bekerülést illetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.